Sigurno se sjećate Vesne koja je zajedno sa legendarnim glumce Velimirom Batom Živojinovićem glumila u filmu “Ptice koje ne polete“! Ona je glumila devojčicu koja se bori sa leukemijom. Svi koji su gledali ovaj film plakali su nad sudbinom ove djevojčice. Ona je porasla i danas je ne bi prepoznali na ulici.

U filmu je deda Zdravko prirodnim lijekovima pokušavao da je izliječi od opake bolesti, umjesto tadašnje terapije koju su ljekari prepisivali. Vesna je uz njega, doživjela potpuni preporod kada je počeo sa narodnom medicinom da je liječi.

Tada je uloga Vesne bila podređena mladoj glumici u usponu Ivani Šurdić, ali ona se danas ne bavi glumim. Život ispred kamere, zamijenila je onim na terenu, a čak je promijenila i mjesto stanovanja.

Danas živi u Firenci, ima 33 godine i studira arhitekturu na prestižnom Univerzitetu u Italiji, a pored toga bavi se dizajnom. Njen lik od malena koji svi pamte se drastično promijenilo, ali u njenim očima i dalje možete prepoznati malu Vesnu koja zajedno sa dedom obilazi šumu i drži se sa životinjama.

 

(Puls.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here