BEOGRAD – Ubica pevačice Jelene Marjanović Krsmanovićidentifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio stravično ubistvo na nasipu Crvenka u Borči.

Kako je preksinoć rekao premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS, policija je uspela da reši taj slučaj, a Kurir ekskluzivno saznaje da je reč o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvesna šta je učinila.

Boža Spasić, nekadašnji operativac DB, tvrdi da je u svetskoj, a i našoj praksi i ranije bilo slučajeva u kojima se ubice nisu sećale samog zločina.

 

Spasić kaže da nije bilo ovakvih slučajeva
SPASIĆ KAŽE DA NIJE BILO OVAKVIH SLUČAJEVA
– To su ubistva izazvana u afektu, pod velikim pritiskom. On ne zna da je to uradio, ne seća se i nema svest o samom događaju. Možemo da verujemo u ovo jer je to objašnjenje zbog čega ovoliko dugo traje istraga. Ubica je možda podvojena ličnost ili psihopata – smatra Spasić.

Kako saznajemo, nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam meseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.

– U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se i ne seća kako i zašto je to učinio – kaže naš izvor iz istrage.

 

Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.

– On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta – objašnjava naš sagovornik.

VUČIĆ: Policija zna sve, tužilac traži dokaze

Policija zna sve. Veoma je važno i za državu da se ovaj slučaj reši. Ubistvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen – rekao je nedavno Vučić.

(Kurir.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here