Ovaj čovjek koji se zove Frank J Kerrigan od 82 godine je čuo riječi “tata” samo 11 dana nakon što je sahranio čovjeka za kojeg je mislio da je to njegov sin. Frank je dobio saopštenje od policije kako je njegov sin mrtav.

Policija mu je rekla kako su ga pronašli na ulici, a koji je bio identifikovan prema otiscima od prstiju. Oni nisu niti slutili da su napravili grešku, t eje Frank sa svojom porodicom sahranio tog čovjeka jer je mislio da je to njegov sin.Iznenada je došao poziv na njegov telefon. Njegov prijatelj s kojim se druži dugo godina je rekao kako je njegov sin, a to je uradio prije nego što je dao telefon njegovom pravom sinu, kako prenose lokalni mediji.

Loš period za ovu porodicu je počeo 6. maja kada je Frenk dobio saopštenje od policije kako je jedna čovjek pronađen mrtav i da je to njegov sin koji je imao probleme sa psihičkom bolesti i koji je živio na ulici.

Frank je u tome trenutku nazvao policiju da bi pitao da li treba doći i identifikovati sina, ali su njemu onda rekli kako je njegov sin već identifikovan preko otisaka prstiju kojih su mu uzeli.

– Policija mi je rekla kako su uzeli njegove otiske prstiju, a ja sam njima povjerovao. Da mi oni nisu rekli kako to sigurno nije on, onda bih ja otišao tamo iste sekunde, ali sam im ovako povjerovao, rekao je Frenk. Frenk je na jedan trenutak vidio tijelo, ali je on bio tako shrvan bolom da čak nije niti vidio ko se nalazi u sanduku.

Izvor:nezavisno.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here